Промоции

ДЕТСКИ КУВЕРТ 2015

ДЕТСКИ КУВЕРТ  25,00 ЛВ

БЕЗАЛКОХОЛНО  250 МЛ –1 БР.

МИНЕРАЛНА ВОДА  500 МЛ –1 БР.

НАТУРАЛЕН СОК 200 МЛ – 1 БР.

ПАЛАЧИНКА „ ФАНТАЗИЯ“  150 ГР.

/ ШУНКА, КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ,  КАШКАВАЛ/

ПИЛЕ „ БОН  АПЕТИ“  200 ГР.

/ ПИЛЕШКО ФИЛЕ С БЕКОН, ЗАПЕЧЕНО С ТОПЕНО – ПУШЕНО СИРЕНЕ, ГАРНИРАНО С ГЪБЕН СОС И КАРТОФИ СОТЕ /

ПАРЧЕ БАНИЦА С КЪСМЕТ 150 ГР.

БАКЛАВА 100 ГР.

ПЛОДОВЕ  150 ГР.

ЗЕМЕЛЧЕ 1 БР.